top of page
Thuisverpleging Cura

HET TEAM VAN THUISVERPLEGING CURA UIT LANGEMARK - POELKAPELLE:

WIE WE ZIJN EN WAT ONS DRIJFT

Thuisverpleging Cura telt zeven verpleegkundigen die met volle overtuiging voor een job in de thuiszorg gekozen hebben. Wij delen dezelfde waarden en gedrevenheid om net dat tikkeltje meer te geven aan onze patiënten. Om dichter bij de mensen te staan en een persoonlijkere service te bieden. En daarvoor is net de thuiszorg de uitgelezen werkomgeving.

Wij bezoeken onze patiënten op hun eigen vertrouwde plek. Dat maakt het voor hen makkelijker om hun zorgen en ongemakken met ons team te delen. Er is meer privacy dan in een ziekenhuis en wij hebben iets meer tijd om te luisteren, te adviseren en samen een oplossing te zoeken.

We zien elkaar ook op geregelde tijdstippen en dat creëert mettertijd een band van vertrouwen. Die is gebaseerd op begrip en respect, en bovenal op absolute discretie met betrekking tot de situatie waarin de patiënt zich bevindt.

VLOTTE BEREIKBAARHEID

Thuiszorg Cura

De eerste kennismaking met ons verpleegkundige dienst verloopt doorgaans via Karel Burggraeve. Na de concrete afspraken rond de frequentie en de aard van de zorgen die u nodig hebt, leert u één van de collega’s kennen. Meestal zal steeds dezelfde verpleegkundige bij u langskomen. Tenzij in uitzonderlijke omstandigheden zoals ziekte of tijdens vakantieperiodes uiteraard. In elk geval zijn al onze medewerkers telefonisch bereikbaar op een eigen nummer.

Karel Burggraeve: 0474 58 86 90

Annelies Maesen: 0479 31 61 17

Mieke Pierpont: 0475 73 37 22

Katrien Richet: 0477 94 39 97

Heidi Taffin: 0471 58 70 59

Eline Craeymeersch: 0497 63 42 70

Juliette Roussel

DIT ZIJN DE LEDEN VAN ONS VERPLEEGKUNDIG TEAM:

Team Thuisverpleging Cura

Het is prettig dat u dankzij deze fotootjes meteen ook een gezicht op elke naam kunt plakken.
Zo weet u alvast wie er binnenkort bij u aan huis komt.

Thuisverpleging Cura

VRAGEN OVER ONS TEAM EN ONZE BESCHIKBAARHEID?

STEL ZE ONS GERUST, TELEFONISCH OF VIA MAIL.

bottom of page